Social Media Onderhoud

Social media onderhoud uitbesteden.

Door uw bedrijfspagina’s te laten onderhouden door ons haalt u wél het rendement uit social media zonder dat u daar kostbare tijd aan hoeft te besteden.

 

Veel profijt door onze experts.

Wilt u net als uw concurrenten altijd aanwezig zijn op social media maar heeft u daarvoor niet voldoende tijd, kennis of mankracht in huis?

Wij bieden u de mogelijkheid het volledige onderhoud van uw sociale kanalen zoals Facebook of Twitter te beheren. Natuurlijk altijd in overleg met u!

 

Voor nét dat beetje meer service...

Naast het opzetten van social media profielen voorzien wij uw bedrijsprofiel(en) van pakkende statusupdates die aanslaan bij uw potentiele klanten.

Hierdoor zorgen wij voor meer naamsbekendheid, interacties, websiteverkeer en uiteindelijk meer ‘business’ voor uw bedrijf.

 

Informeer naar de mogelijkheden!

 

Aanbevelingen

“Dragos is een intelligente man, met een gedreven kennis binnen de IT , daarnaast beschikt hij over de kracht om mensen goed en professioneel te helpen"

- Daniel Wevers

“Dragos luistert goed naar de wensen van zijn klant en levert supersnelle service. Vooral de nazorg van zijn geleverde diensten is uitstekend”

- Joke van den Kieboom
 
 

“Dragos is helping you from idea to final product; is very helpfull to understand the content, so you can do your own changes; gives good advices and gives service at any moment...

- Rene Bouma

Lees meer...

S5 Box