Samen met u stippelen wij een strategie uit om uw website zo goed mogelijk te profileren op internet. Elke website heeft een ander doel of doelgroep. Zo zal er bijvoorbeeld rekeningen moeten worden gehouden met wat u wilt en wat u bezoekers willen. Wij houden rekening met de achterliggende doelstelling, denk daarbij bijvoorbeeld aan 'informeren' of 'verkopen'. Heeft u al een logo en/ of eigen huisstijl, dan passen wij de vormgeving van de website hierop aan om uw identiteit te waarborgen.

 

Voor (beginnende) ondernemers een ideale kick-start

Bent u een (beginnend) ondernemer, dan kunnen wij u  helpen bij het ontwerp van uw logo en vormgeving van huisstijl, visitekaartje en bijpassende website. Een goede website geeft goed weer wat u wilt bereiken op internet en u komt professioneel over. Dit is allemaal mogelijk voor een redelijke prijs en eventueel zijn er opties om in termijnen te betalen. Een redesign van uw huidige website kan natuurlijk ook. Recente voorbeelden hiervan vindt u in onze portfolio.

 

Laatste technieken en webstandaarden inbegrepen

Wij werken met de meest recente webtechnieken en -standaarden. Voordeel hiervan is dat uw website in elk van de meest gebruikte webbrowsers, dezelfde look heeft. Zelfs op een mobiele telefoon of pad zijn blijft het design hetzelfde. Daarnaast lever ik standaard een goede indexering op in zoekmachines zoals Google, MSN en Yahoo. Het gebruik van nieuwe webtechnieken en media maakt een verbeterde interactie met bezoekers mogelijk en geeft uw website daardoor een extra dimensie. Denkt u daarbij aan social media zoals Facebook, Twitter, Linked-in of Instagram. Maar ook YouTube filmpjes en presentaties kunnen van grote invloed zijn op het aantal bezoekers op uw site.

 

Eenvoudig zelf aanpassen

Onze websites worden standaard geleverd met een content management systeem van Joomla!. Dit werkt zoals een normale tekstverwerker. Als u daarmee kunt werken is dit simpel. Wij laten u niet achter zonder eerst uitgebreid dit allemaal uitgelegd te hebben aan u zodat u ermee kunt werken. Wij kunnen ook cursussen aanbieden over Joomla! voor u of uw medewerkers.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een uniek design maatwerk website? Neemt u dan gerust contact op. Wij denken graag met u mee! 

Deragos maakt maatwerk websites.